FC Braşov, rezultat dezastruos cu Astra Ploieşti GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 31-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a fost învinsă, aseară, pe propriul teren, de Astra Ploieşti, scor 0-3.

La fel ca în turul campionatului, braşovenii s-au făcut de râs în duelul cu Astra Ploieşti şi au pierdut, din nou, la scor de neprezentare.Mijlocaşul braşovean al Astrei, Strătilă, a fost cel mai bun jucător de pe teren şi a făcut legea pe partea lui de teren, fiind de neoprit.

Prahovenii au deschis scorul repede, încă din minutul 16, după ce Strătilă a fost faultat în careu de portarul Kajcsa, iar senegalezul Ousmane N'Doye a transformat, din a doua încercare, lovitura de la 11 metri.

image

Chiar dacă au avut posesia şi au început bine repriza a doua, elevii lui Tony Conceicao nu au fost capabili să pună serios în pericol poarta lui Grigore. „Stegarii“ şi-au îngreunat şi mai mult misiunea în minutul 66, atunci când Kajcsa a fost eliminat de pe teren, după un fault comis în calitate de ultim apărător.

image

Tigoianu a majorat diferenţa pe tabelă în minutul 79, după o fază lucrată de acelaşi erou al serii, Strătilă, care a centrat în careu, iar noul intrat Hăisan a scăpat mingea în faţă, facilitându-i misiunea lui Tigoianu.

image

Tot Tigoianu a închis tabela în ultimul minut al confruntării, după ce a trecut lejer de un Hăisan total neinspirat şi a marcat în poarta goală. Pentru „galben-negrii“ urmează meciul de duminică, din Regie, cu Sportul Studenţesc.

image

Însă, cel mai important test, meciul sezonului, urmează miercuri, 11 mai, în semifinalele Cupei României, atunci când FC Braşov va primi vizita echipei Steaua Bucureşti.

Dacă „stegarii“ nu se vor trezi la realitate şi vor evolua la fel de modest ca în meciul de aseară, este greu de crezut că formaţia de la poalele Tâmpei va reuşi să elimine pe Steaua, dornică, şi ea, să salveze un sezon ratat. 

image

Cu trei etape înainte de finalul campionatului, FC Braşov este pe locul 12, cu 37 de puncte acumulate, în timp ce Astra Ploieşti este pe locul 10, cu 41 de puncte în cont.

FC Braşov - Astra 0-3 (0-1)

Au marcat:
N'Doye '16, Tigoianu '79, '90.

FC Braşov: Kajcsa - Voicu, Majernik (Hăisan '66), Oros, Cr. Ionescu - Toloza - Chipciu (Viveiros '46), Ilyes, Cristescu (Cardoso '35), Distefano - Teixeira

Antrenor: Antonio Conceicao

Astra: C. Grigore - Măţel, Mihalache, Goian, Junior Morais - N'Doye, Takayuki Seto - Strătilă, Fatai (Al. Stan '86), Ţigănaşu (Ben Teekloh '60)- Miranda (Tigoianu '50).

Antrenor: Tibor Selymes

Cartonaş roşu: Kajcsa '66

Arbitri: Mihai Prodan (central) - Octavian Şovre, Vladimir Urzică (asistenţi)

Spectatori: 1.500

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite