Conceicao: „Rămân la Braşov dacă voi avea condiţii optime pentru marea performanţă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul portughez al echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat că îşi doreşte să continue la gruparea de sub Tâmpa şi în sezonul viitor, însă pune anumite condiţii.

Conceicao i-a înaintat patronului Ioan Neculaie o listă cu fotbaliştii pe care îi doreşte sub comandă, în sezonul viitor, iar dacă şefii de la FC Braşov îi vor aduce aceşti jucători, atunci Tony Conceicao va continua sub Tâmpa.

Contractul lui Antonio Conceicao cu FC Braşov expiră pe 31 mai, iar lusitanul nu a semnat, deocamdată, un nou angajament cu formaţia de la poalele Tâmpei. Preşedintele celor de la FC Braşov, Iosif Kovacs, va demara, zilele acestea, negocierile cu jucătorii ceruţi de Conceicao.

„Discuţia de astăzi, pe care am avut-o cu patronul Ioan Neculaie, a avut un caracter pozitiv. Lucrurile au evoluat, iar dacă se vor aduce la Braşov jucătorii pe care i-am solicitat, atunci eu mai rămân cel puţin un sezon la această formaţie.

Fotbaliştii pe care i-am cerut sunt scumpi, dar au o anumită valoare. Sunt convins că ei m-ar putea ajuta să-mi îndeplinesc obiectivele. Sunt jucători care pot veni din România, Portugalia sau chiar Argentina.

Eu vreau să facem la Braşov o echipă competitivă, care să se apropie de locurile 5-6 în următorul sezon. Lotul de jucători poate să sufere transformări majore în următoarea perioadă, fiindcă mulţi fotbalişti sunt la final de contract.

Pentru a ne atinge obiectivele, este nevoie de investiţii serioase. Trebuie să completăm lotul cu fotbalişti de valoare. Eu cred că Braşovul merită să aibă o echipă puternică, în prima ligă de fotbal“, a menţionat Antonio Conceicao.

Jucătorii echipei FC Braşov au intrat în vacanţă, urmând ca reunirea lotului să aibă loc pe 20 iunie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite