Antonio Conceicao: „Calificarea în finală se va juca la Braşov“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat după remiza cu Steaua, scor 0-0, din prima manşă a semifinalelor Cupei României, că acest rezultat este unul bun în perspectiva returului de la Braşov.

Ne aşteptam la un joc greu, am venit să facem un joc tactic. Ne-a lipsit prospeţimea, mi-am simţit jucătorii puţin obosiţi şi cred că asta a contat mult. Strategia din punct de vedere defensiv ne-a ieşit foarte bine.

Am încercat şi am reuşit să nu lăsăm pe Steaua să se apropie de poarta noastră. În prima repriză am făcut şi câteva contraatacuri, în a doua repriză însă, din cauza oboselii, am neglijat faza ofensivă. Aş vrea să menţionez că Steaua a avut şi o zi în plus de odihnă şi că dispune şi de un lot mai puternic.

Steaua e într-o revenire în campionat şi îşi doreşte mult să câştige şi Cupa României. Şansele de calificare rămân 50-50. Azi am fost superiori pentru că noi am format un grup, dar nu se pune problema ca noi să fim o echipă superioară Stelei, pentru că Steaua e o echipă mare.

Aş fi fost mai bucuros dacă noi câştigam azi, dar este un rezultat bun în perspectiva meciului retur. Poate avem un avantaj în plus pentru că jucăm calificarea pe teren propriu
", a spus Conceicao.

Antonio Conceicao a precizat că are probleme de efectiv şi că obiectivul FC Braşov rămâne menţinerea în prima ligă. „Dacă vom face rezultate bune în următoarele partide am avea posibilitatea să şi odihnim câţiva jucători pentru Cupă", a adăugat el.

Tehnicianul a menţionat că nu îi plac tragerile de timp, fiind de părere că există alte moduri de a tăia elanul adversarului. „Jucătorii mei chiar au fost accidentaţi la acele faze", a afirmat Conceicao.

Fotbalistul Robert Ilyes a declarat că FC Braşov nu a contat prea mult în atac, dar important este rezultatul şi faptul că echipa sa şi-a atins ţelul de a nu primi gol în deplasare.

Nu ne gândim încă la finală. La prima vedere pare că plecăm cu prima şansă pentru calificare, dar şansele sunt egale pentru ambele ecihpe. Suporterii stelişti m-au înjurat din cauza trecutului meu rapidist, dar nu e nicio problemă, aşa e în fotbal", a mai spus el.

Formaţia Steaua Bucureşti a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru prima manşă a semifinalelor Cupei României - Timişoreana. Manşa secundă a semifinalei dintre Steaua şi FC Braşov va avea loc în data de 11 mai, la Braşov.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite