Conceicao (antrenor FC Braşov): „Trebuie să îi tratăm cu maximă seriozitate pe cei de la CFR“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul de la FC Braşov, Antonio Conceicao, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa sa trebuie să trateze cu maximă seriozitate partida cu CFR Cluj, chiar dacă clujenii sunt departe de obiectivul propus an de an.

CFR Cluj este o echipă care an de an îşi propune să se bată la campionat, iar acum sunt departe de acest lucru, însă nu ne putem baza pe faptul că ei nu mai joacă aşa de bine.

Eu nu am niciodată încredere în momente bune sau rele de la o echipă, pentru că mi s-a demonstrat de atâtea ori că în fotbal totul se poate schimba de la un meci la altul.

Noi trebuie să fim foarte concentraţi, încrezători, să ne facem foarte bine treaba în teren şi să avem grijă să nu mai pierdem puncte pe propriul teren. În nici un caz nu ne vom culca pe o ureche că CFR nu mai este chiar ce a fost.

Ne aşteptăm la un meci greu. Eu mereu le cer jucătorilor mei o intensitate maximă în meciuri şi pot spune că deşi nu mereu am obţinut rezultatele dorite, pot spune că de jocul echipei mele sunt mulţumit", a declarat Antonio Conceicao.

Tehnicianul portughez a mai spus că nu este intereat că a atras atenţia mai multor cluburi asupra sa, pentru că el este antrenor la FC Braşov şi are un obiectiv de îndeplinit. „Am auzit şi eu la televizor că aş fi antrenor la patru-cinci echipe, însă acest lucru nu mă afectează în nici un fel.

Acum eu sunt antrenor aici şi cel mai important este să rămânem cu toţii concentraţi pe acest lucru. Ce va fi la vară, vom vedea. Eu îmi doresc să fac performanţă, acum rămâne de văzut şi ce îşi va propune FC Braşov, să ţintească sus sau să fiu un club mediu. La finalul înţelegerii mă voi aşeza la masa tratativelor cu cei de la Braşov şi vom vedea ce facem.

Se poate ca acel zvon că aş fi dorit la Steaua, să fi fost şi o strategie, să fi încercat să pună presiune, nu ştiu, totul este posibil, însă pe mine nu mă afecteazî în nici un fel aceste ştiri. Am o treabă de făcut aici, avem un obiectiv de îndeplinit aşa că eu sunt cu mintea şi sufletul aici, la ce am făcut".

În partida cu CFR Cluj, de la FC Braşov ar putea lipsi Filipe Teixeira, accidentat. Meciul FC Braşov - CFR Cluj-Napoca va avea loc duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului“, în etapa a 27-a a Ligii I de fotbal.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite