Antonio Conceicao (FC Braşov): „Am obţinut un punct meritat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 26-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au terminat la egalitate, ieri, scor 0-0.

La finalul meciului, antrenorul „stegarilor", Antonio Conceicao, s-a declarat mulţumit de evoluţia propriei formaţii.

A fost un meci dificil, cu două reprize total diferite. În prima parte am controlat jocul, am avut şi un gol nevalidat, iar în partea secundă, Gaz Metan a jucat mai bine, însă am avut şi noi şansele noastre. Nu vreau să intru în polemică, dar dacă golul din prima repriză era validat, meciul avea o altă soartă.

Sunt fericit, am obţinut un punct meritat. Acest punct ne dă un pic de linişte şi moral pentru jocurile următoare. Una peste alta, cred că a fost un joc dinamic, frumos şi cred că am făcut o propagandă bună fotbalului.

Astăzi (n.r.- ieri) nu am putut conta pe Cristescu şi Teixeira, doi jucători de bază, iar absenţa lor s-a simţit în teren. Teixeira are o contuzie, a făcut şi un RMN, iar atâta timp cât acuză dureri nu mă pot baza pe el. Mai avem nevoie de cinci-şase puncte pentru a ne putea considera salvaţi de la retrogradare
", a declarat Conceicao.

Acesta a vorbit şi despre posibilitatea ca din vară să plece de la FC Braşov: „Nu este adevărat că aş fi impus conducerii să-mi facă echipă de Europa. Obiectivul pentru sezonul acesta este foarte clar, salvarea de la retrogradare.

Este adevărat că mi-aş dori, pentru sezonul viitor, în cazul în care voi mai rămâne la Braşov, să avem o echipă care să se lupte pentru locurile fruntaşe din clasament
".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite