Antonio Conceicao (antrenor FC Braşov): „Un succes cu Bistriţa ne-ar apropia de îndeplinirea obiectivului“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 25-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, mâine seară, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului“, pe Gloria Bistriţa.

Cele două echipe au acelaşi obiectiv în acest sezon şi anume salvarea de la retrogradare. Antrenorul braşovenilor, Antonio Conceicao, consideră că un eventual succes al „stegarilor“ ar apropia formaţia de sub Tâmpa şi mai mult de îndeplinirea obiectivului.

„Noi trebuie să luăm maximum din fiecare meci şi să strângem cât mai multe puncte pentru a ne salva de la retrogradare cât mai repede. Meciul cu Gloria Bistriţa este foarte important, însă nu e decisiv.

Sper să facem un joc bun şi să ne apropiem victoria. Avem în minte doar partida de mâine, deja nu ne mai interesează ceea ce s-a întâmplat în duelul cu Dinamo. Susţinerea fanilor va conta enorm.

Am urmărit foarte bine adversarul şi îmi place echipa din Bistriţa, întrucât este o formaţie cu jucători care aleargă foarte mult pe teren. Nu vom avea un meci uşor, dar este foarte important să învingem“, a declarat Antonio Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite