Antonio Conceiçao (antrenor FC Braşov): „Meciul cu FC Vaslui va fi mai greu decât cel cu Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul duel al etapei a XXI-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, luni seara, de la ora 20.30, pe Stadionul „Tineretului“, pe FC Vaslui.

După victoria istorică obţinută în Ghencea, cu Steaua, scor 3-0, FC Braşov se pregăteşte de confruntarea cu o altă echipă care luptă la titlu. Antrenorul „stegarilor“, portughezul Tony Conceiçao, îşi doreşte ca propria formaţie să arate aceeaşi atitudine ca în partida cu Steaua.

„Meciul cu FC Vaslui va fi mai mult decât dificil. Noi am lucrat bine zilele acestea şi i-am simţit pe jucători cu o şi mai mare responsabilitate. Pregătim duelul cu Vaslui ca o echipă competitivă, profesionistă.

Deja le-am transmis fotbaliştilor mei că vom întâlni o grupare foarte valoroasă. În meciul de luni este nevoie de o echipă a Braşovului umilă, cu o mare dorinţă de a câştiga cele trei puncte puse în joc.

Mereu le cer jucătorilor mei să dea totul pe teren. Mai importantă decât tactica este dinamica, într-o partidă de fotbal. Am analizat adversarul şi nu putem spune ce tactică vom folosi, întrucât jocul Vasluiului nu se aseamănă cu al Stelei.

Este un joc de mare responsabilitate pentru FC Vaslui. Dacă pierd puncte, moldovenilor le va fi foarte greu să mai spere la titlu. Şi pentru noi este un meci importantă, însă avem cu totul alte obiective.

Sper ca băieţii să nu se relaxeze, fiindcă meciul cu Steaua este istorie, iar noi nu ne-am îndeplinit încă obiectivele. Avem mare nevoie de suportul publicului şi sper ca fanii să vină în număr cât mai mare la stadion“, a declarat Tony Conceicao.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite