Antonio Conceicao (antrenor FC Braşov): „Presiunea este pe Steaua, noi nu avem nimic de pierdut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 20.00, în Ghencea, pe Steaua Bucureşti. Meciul va fi transmis, în direct, de Digi Sport.

În runda precedentă, FC Braşov a remizat, la Alba Iulia, scor 1-1, cu Universitatea Cluj-Napoca, în timp ce Steaua a învins la Craiova, scor 1-0. Deşi, în teorie, Steaua are prima şansă în meciul de duminică seara, antrenorul „stegarilor“, Antonio Conceicao, este încrezător în forţele propriei echipe şi crede că FC Braşov poate produce surpriza pe terenul Stelei.

Cu siguranţă ne aşteaptă o confruntare extrem de dificilă pe terenul Stelei. Duelul din Ghencea este foarte important pentru noi. Fiecare meci trebuie să-l jucăm la rezultat şi să ne gândim doar la victorie.

Aceasta este ideea pe care vreau să o imprim jucătorilor mei, să trateze fiecare confruntare doar la victorie. Avem respect pentru adversarul nostru, însă vrem să-l învingem. Trebuie să dăm dovadă de atitudine şi să continuăm evoluţia bună din repriza a doua de la Alba Iulia.

Steaua este sub presiune întrucât luptă pentru titlu şi nu-şi poate permite să se împiedice pe propriul teren. Din punctul acesta de vedere noi nu avem nimic de pierdut. Steaua are o echipă foarte bună, însă poate să fie învinsă.

Ca antrenor, nu mă gândesc înaintea unui meci să atac sau să mă apăr. Când avem mingea, normal că vom ataca, iar atunci când pierdem posesia trebuie să ne apărăm şi să recuperăm mingea. Oricum, nu vom practica un joc defensiv în Ghencea“, a declarat antrenorul braşovenilor, Tony Conceicao.

Pentru meciul cu Steaua, Antonio Conceicao nu se poate baza pe fundaşul portughez Williams, care este suspendat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite