Antonio Conceicao: „Vrem să debutăm cu un succes în prima etapă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XIX-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 14.00, la Alba Iulia, pe „U" Cluj-Napoca.

După o pauză de aproape trei luni, „galben-negrii" se întorc la muncă şi vor avea parte de o partidă extrem de dificilă în prima etapă din 2011. În condiţii meteo total defavorabile, pe un teren mocirlos, FC Braşov va încerca să scoată maximum din confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca.

Însă, misiunea formaţiei de sub Tâmpa va fi cu atât mai grea cu cât Universitatea  s-a întărit în perioada de iarnă, cea mai importantă achiziţie fiind cea a „prinţului" Adrian Cristea. Totodată, clujenii au şi un antrenor nou faţă de turul campionatului, în persoana lui Ionuţ Badea.

Implanturi din Portugalia

Modificări majore s-au făcut şi în lotul formaţiei FC Braşov. Pe banca tehnică a ajuns, în decembrie, portughezul Antonio Conceicao, iar la echipă au fost transferaţi şapte jucători: Hăisan (portar), Gaucho (fundaş), Distefano, Stângă, Teixeira, Toloza (mijlocaşi) şi Cardoso (atacant).

Însă, în confruntarea de la Alba Iulia, Toni Conceicao nu-l va folosi pe mijlocaşul care a mai evoluat, în trecut, la West Brom Albion sau Paris Saint Germain, Filipe Teixeira.

Am înregistrat transferul jucătorului la Liga Profesionistă de Fotbal, însă nu-l vom forţa. El trebuie să se acomodeze la noua echipă şi mai are nevoie de timp", a precizat Conceicao. Pe lângă Teixeira, la Alba Iulia nu vor evolua nici Ionuţ Voicu sau Marian Cristescu, ambii accidentaţi.

Sperăm să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Alba Iulia. Nu vom avea o misiune uşoară, însă vom aborda meciul la victorie. Nu ne mulţumim cu un punct, însă, în funcţie de situaţie, şi o remiză ne-ar fi de folos. Trebuie să credem în şansele noastre şi să dăm totul pe teren.

Va fi un joc de luptă, pe un teren greu, însă nu trebuie să avem ca scuză starea suprafeţei de joc. Vom avea un început de retur infernal, dar sper să obţinem rezultate pozitive", a declarat antrenorul de la FC Braşov, Antonio Conceicao.

Antrenorul braşovenilor a precizat că nu va lua măsuri speciale pentru a-l anihila pe Adrian Cristea: „El este un jucător important, însă nu îl vom trata într-un mod special. Toată echipa este importantă şi nu trebuie să ne concentrăm doar asupra unui fotbalist anume".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite