Daniel Isăilă: „Vom avea un meci extrem de dificil cu Gloria“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a VIII-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov va întâlni, luni, 20 septembrie, de la ora 18.00, în deplasare, pe Gloria Bistriţa.

Înaintea confruntării de la începutul săptămânii viitoare, antrenorul „galben-negrilor“, Danile Isăilă, este convins că propria formaţie se poate impune în faţa echipei lui Laurenţiu Reghecampf.

Mergem la Bistriţa doar cu gândul la un rezultat pozitiv. Este important să venim cu punct sau puncte de la Bistriţa, întrucât am ajuns la -3 în clasamentul adevărului.

Chiar dacă Gloria a obţinut rezultate contradictorii în ultima perioadă, niciun meci nu seamănă cu altul şi sunt convins că vom avea parte de o partidă extrem de grea.

Nu i-am simţit apăsaţi pe băieţi, chiar dacă nu am câştigat de multe etape, însă o victorie ar fi foarte importantă pentru moralul nostru. Ne va fi greu să învingem, deoarece vom întâlni o echipă ofensivă, care şi-a creat multe ocazii în partidele din campionat“,  a declarat Daniel Isăilă.

Pentru confruntarea cu Gloria Bistriţa, Daniel Isăilă nu se poate baza pe Laurenţiu Dumitru şi Cosmin Năstăsie, ambii accidentaţi, în timp ce Lamine Diarrassouba este suspendat.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite