FC Brașov, fără victorie și fără gol marcat în stagiul din Portugalia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

FC Brașov a pierdut și cel de-al treilea amical al stagiului din Portugalia, scor 0-1, cu SC Beira Mar, locul 13 în prima ligă lusitană, la finalul sezonului trecut. 

Golul victoriei echipei portugheze a fost marcat din penalty, în minutul 55. Prima repriză a meciului disputat la Gouveia a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porți.

Elevii lui Antonio Conceicao au avut șansa deschiderii scorului în minutul 23, atunci când Distefano a șutat de la 25 de metri în bară, iar Chipciu a reluat din apropiere, peste poartă. Și Hadnagy a ratat o ocazie importantă, însă atacantul brașovean a reluat peste poartă centrarea perfectă a lui Cristescu.

Partea secundă a fost echilibrată, însă fără mari ocazii de gol la cele două porți. În acest meci au fost testati și doi jucători, mijlocașul american Kameni Hill și atacantul portughez Guti Ribeiro. FC Brașov va mai juca două meciuri de pregătire, marți, 12 iulie, cu SC Braga, iar vineri, 15 iulie, cu Penafiel.

FC Brașov: Marc (46 Iacob) - Hugo Sousa (67 Crețulescu), Majernik (80 Horia Crișan), Cristi Munteanu, Distefano (80 Cristi Ionescu) - Mateiu (46 Dominguez), Toloza (46 Bruno Madeira), Paez (46 Kameni Hill) - Chipciu (46 Miguel Angelo), Hadnagy (57 Guti Ribeiro), Cristescu (46 Stângă).

Antrenor: Antonio Conceicao

Am pierdut al treilea joc în aceast stagiu de pregătire și este normal să nu fim mulțumiți. La faza penaltiului a fost o greșeală copilărească în apărare, iar acest lucru ne-a costat scump. Au fost și momente de joc bun, însă este foarte greu dacă nu reușești să marchezi.

Vom mai juca două meciuri în acest cantonament și sper să reușim să reglăm jocul pentru că mai este foarte puțin timp până la startul campionatului
", a declarat antrenorul secund al brașovenilor, Daniel Isăilă. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite