FC Braşov a câştigat prima partidă de verificare a sezonului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În primul meci amical al verii, FC Braşov a învins, în această după-amiază, la Bacău, pe Ceahlăul Piatra Neamţ, cu 2-0, la pauză 1-0. 

Golurile formaţiei pregătite momentan de Daniel Isăilă au fost marcate de Robert Ilyes, în minutul 15, din penalty, iar cea de-a doua reuşită a meciului i-a aparţinut lui Tene, care a stabilit scorul final cu două minute înainte de final.

Lovitura de la 11 metri transformată de Ilyes a fost obţinută de Ionuţ Voicu, care a fost faultat în careu de Cebotaru. Moldovenii au avut şansa să revină în joc la cinci minute de la reluare, însă nemţeanul Constantinescu a şutat în transversala porţii lui Kajcsa. În minutul 88, Tene a pătruns în careul advers şi a punctat pentru 2-0 cu un şut de la opt metri.

FC Braşov: Mincă (46 Kajcsa) -  Voicu (46 Laurenţiu Dumitru, 89 David), Majernik (89 Creţulescu), Oros (82 Popa), Cristi Ionescu (57 Pătraş) - Bădoi (46 Tene), Cristescu, Ilyes (46 Mateiu), Chipciu ( 46 Williams, 89 Drăgan) - Dedu (57 Ionuţ Radu), Hadnagy (46 Vali Badea)

Antrenor: Daniel Isăilă

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite