„Stegarii“ au împărţit cadouri micilor fotbalişti de la ACS Tâmpa GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Cristescu a fost un autentic Moş Crăciun pentru cei mici
Marian Cristescu a fost un autentic Moş Crăciun pentru cei mici

Amfiteatrul „George Bariţiu" a găzduit, aseară, serbarea de Crăciun a micuţilor fotbalişti de la ACS Tâmpa Braşov.

Într-o atmosferă de sărbătoare, cu o sală plină până la refuz, zeci de copii au trăit magia sărbătorilor de iarnă, cu doar câteva zile înainte de Crăciun. La serbarea prichindeilor de la ACS Tâmpa au luat parte şi trei fotbalişti de la FC Braşov.

Astfel, portarul Traian Marc, mijlocaşii Marian Cristescu şi Alexandru Mateiu au împărţit cadouri celor mici şi s-au distrat alături de aceştia.

acs tampa

Părinţii au făcut galerie copiilor, care s-au împărţit pe echipe şi au participat la diferite jocuri, fredonând cântece specifice sărbătorilor de iarnă.     

Pentru ca petrecerea să fie completă, la finalul serbării şi-a făcut apariţia şi Moş Crăciun, care a fost ajutat de cei trei jucători de la FC Braşov să împartă cadouri celor mici.

acs tampa

Este o plăcere să petreci câteva ore alături de aceşti copii, care vor deveni jucătorii reprezentativi ai fotbalului braşovean. Mă bucur că am reuşit să le facem o bucurie celor mici şi trebuie să recunosc că mi-am adus aminte de copilărie şi de entuziasmul cu care îl aşteptam pe Moş Crăciun", a declarat Marian Cristescu.

tampa brasov

Planuri mari la ACS Tâmpa

Prima şcoală de fotbal privată din Braşov, ACS Tâmpa, a luat naştere în octombrie 2009. Clubul ACS Tâmpa este structurat pe patru grupe de vârstă, de la cinci, până la opt ani. Din octombrie şi până în prezent, copiii de la ACS Tâmpa au participat la zeci de turnee de pregătire, interne şi externe.

Tampa Brasov

Am început o muncă grea, dar punem multă pasiune în ceea ce facem şi ne propunem să devenim, în câţiva ani, cea mai galonată şcoală privată de fotbal din România", a precizat preşedintele de la ACS Tâmpa, Ciprian Jurubescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite