Meciurile din Cupa României vor putea fi urmărite, pe un ecran gigant, în Piaţa Sfatului din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trofeul Cupei României va fi adus, pe 23 mai, în Piaţa Sfatului din Braşov, acolo unde va rămâne până în ziua disputării finalei, dintre Steaua şi Dinamo, care va avea loc pe 25 mai.

Tot pe 23 mai, în Piaţa Sfatului va fi montat un ecran uriaş, pe care se vor difuza, timp de trei zile, meciurile din acest sezon de Cupa României, iar partida Steaua - Dinamo va fi transmisă şi ea, în direct, pe ecranul din Piaţa Sfatului.

CITEŞTE ŞI : Vezi aici unde şi când găseşti bilete la finala Cupei României, Dinamo-Steaua

Luni, 23 mai, de la ora 16.30, va avea loc deschiderea oficială a evenimentului festiv, care se va încheia pe 25 mai, seara, cu proiecţia finalei Cupei României, care este programată pe Stadionul Tineretului, de la ora 21.15.

Astfel, conform programului stabilit de organizatorul evenimentului, Federaţia Română de Fotbal, luni, pe ecranul din Piaţa Sfatului se va difuza finala din 2009, marţi cea din 2010, iar miercuri, în direct, finala Steaua - Dinamo.

În cele trei zile, 23, 24 şi 25 mai, în Piaţa Sfatului vor veni fotbaliştii care au scris istoria acestei competiţii. Tot aici vor fi amplasate standuri cu bere, va exista un magazin cu echipamente sportive şi produse pentru suporteri. 

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite