FOTOGALERIE / Cupa Hagi „Danone“ a produs isterie printre copiii din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a cincea etapă a competiţiei de fotbal destinată copiilor, Cupa Hagi „Danone", a adunat pe Stadionul „Forex" din Braşov 30 de echipe şi peste 300 de mici fotbalişti dornici să-i calce pe urme „Regelui".

CITEŞTE ŞI:

Micii fotbalişti au făcut spectacol la Cupa Hagi „Danone“

Leo Messi, idolul copiilor de la Cupa Hagi „Danone“ VEZI AICI GALERIE FOTO

Competiţia şcolilor a fost câştigată de Şcoala Nr. 27 din Braşov, care a trecut de Colegiul Tehnic „Mircea Cristea" Braşov, iar la cluburi s-a impus FC Braşov, după ce a învins în finală pe SC Baciu Mediaş, cu 4-3.

image

Golgeterul turneului la şcoli a fost desemnat Bogdan Niculăescu, iar la cluburi au câştigat Andrei Dăngulea şi Fekete Bogdan, ambii de la FC Braşov. Andrei Dăngulea a câştigat şi premiul pentru cel mai bun jucător.

image

Cel mai bun portar al turneului a fost desemnat Robert Haidu (FC Braşov), în timp ce Diego Alupoaie este cel mai tehnic jucător al competiţiei.

image

La evenimentul de la Braşov a luat parte şi Gică Hagi, cel care a fost primit cu mult entuziasm de copii. Acesta i-a premiat pe câştigători şi a oferit sute de autografe celor prezenţi.

image

Este foarte important pentru aceşti copii să se organizeze astfel de evenimente. Dacă vrem să avem un viitor în fotbalul românesc trebuie să le oferim celor mici un mediu propice în care să-şi desfăşoare activitatea.

image

Am văzut multă ambiţie, entuziasm şi dorinţă de afirmare în teren. Am convingerea că vom scoate fotbalişti de Naţională din această selecţie. Sunt chiar şanse să vedem un nou Hagi", a declarat „Regele".    

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite