Fotbal: Corona Braşov şi-a stabilit strategia pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au terminat turul pe locul trei Foto: Stelian Grăjdan
Braşovenii au terminat turul pe locul trei Foto: Stelian Grăjdan

La finalul turului de campionat în seria a VI-a din Liga a III-a, ASC Corona Braşov este pe locul trei, cu 24 de puncte, la şase lungimi de primul loc, ocupat de formaţia Seso Câmpia Turzii.

Braşovenii au suferit doar două înfrângeri în prima parte a campionatului, însă au pierdut nepermis de multe puncte în meciurile susţinute pe propriul teren.

Jucătorii formaţiei de la poalele Tâmpei vor intra în vacanţă săptămâna viitoare, urmând ca reunirea să aibă loc pe data de 10 ianuarie. În perioada 2 - 12 februarie va avea loc un stagiu montan de pregătire.

Pe data de 4 martie va debuta returul Ligii a III-a, iar Corona Braşov va întâlni, în deplasare, pe Sănătatea Cluj-Napoca.

În funcţie de bugetul care va fi stabilit în cursul săptămânii viitoare, gruparea braşoveană s-ar putea întări cu fotbalişti locali de valoare, în vizorul echipei Corona Braşov aflându-se jucători ca Florin Manea, Florin Anghel sau Andrei Poverlovici, ultimul fiind liber de contract.

„Săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă a Consiliului de Administraţie, iar dacă se va decide că vom ataca promovarea în Liga a II-a chiar din retur, atunci vom transfera cel puţin 5-6 fotbalişti de valoare.

În primul an, obiectivul este clasarea pe locurile 2-6, iar promovarea nu a fost luată în calcul din acest sezon. Însă, dacă vom avea un culoar favorabil şi vor exista şanse la promovare, normal că nu ne vom da la o parte“, a declarat Andras Szakal, preşedintele echipei Corona Braşov.

Per total, sunt mulţumit de ceea ce a realizat echipa în aceste prime 14 etape ale sezonului. Am avut câteva evoluţii modeste pe propriul teren, însă, este important că am adus puncte din deplasare.

Cu lotul actual nu ne putem gândi la promovare, însă dacă ne vom întări, în special de la mijloc în sus, putem ataca locul I. Deocamdată ne gândim doar să evoluăm tot mai bine de la meci la meci“, a precizat şi antrenorul braşovenilor, Dan Bona.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite