Fotbal: Corona Braşov a câştigat la „masa verde“ meciul cu CS Zlatna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Braşovenii au terminat turul pe locul trei Foto: Stelian Grăjdan
Braşovenii au terminat turul pe locul trei Foto: Stelian Grăjdan

Deși a pierdut cu 1-2, pe teren, partida din deplasarea de la Zlatna, echipa de liga a treia Corona Brașov a avut câștig de cauză la Comisia de Disciplină.

Întrunită la Casa Fotbalului, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat, printre altele, următoarea decizie: ,,Jocul CS Zlatna - CSM Braşov, 2-1 pe terenul de joc, se omologhează cu scorul de 3-0 pentru echipa oaspete, deoarece formaţia gazdă a folosit un jucător în stare de suspendare - Valentin Dîrjan".

După această decizie, echipa braşoveană a acumulat 23 de puncte în clasamentul la zi al Ligii a treia. Corona Braşov va juca vineri, de la ora 13.00, la Luduş, meciul din ultima etapă a turului campionatului seriei a şasea, cu Unirea Ungheni.

Despre acest meci, antrenorul principal al echipei braşovene, Daniel Bona, a declarat: „Ne aşteaptă o partidă dificilă, în faţa uneia din revelaţiile actualului campionat. Noi dorim să plecăm neînvinşi de la Luduş şi să reuşim să urcăm pe podiumul clasamentului, la finalul sezonului.

Acum avem plus cinci în clasamentul adevărului, ceea ce reprezintă un lucru bun, în perspectiva sezonului de primăvară. Îmbucurător este şi faptul că nu avem jucători accidentaţi sau suspendaţi, pentru meciul cu Unirea Ungheni, astfel încât putem alinia cea mai bună formulă de echipă
".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite