Alex Chipciu: „Nu o să uit niciodată momentul debutului în Liga I“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a XXXI-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a învins ieri, pe propriul teren, pe Gloria Bistriţa, scor 6-0. La primul său meci în Liga I, mijlocaşul de 21 de ani al braşovenilor, Alex Chipciu, a marcat golul cinci al „stegarilor".

Nu o să uit niciodată meciul cu Gloria Bistriţa. Pentru mine este un vis împlinit că am debutat în Liga I. Vreau să le mulţumesc antrenorilor şi preşedintelui Dinu Gheorghe pentru că au avut încredere în mine, dar şi coechipierilor pentru că m-au pregătit special pentru acest debut.

Promit că nu o să dezamăgesc încrederea acordată. Înainte să intru pe teren i-am spus lui Andrei Şanta (antrenorul care se ocupa cu pregătirea portarilor - n.r.):  «O să marchez în acest meci!».

Chiar dacă eram pregătit să joc, am avut emoţii când am fost anunţat că voi intra pe teren, însă acestea au dispărut imediat ce am pătruns pe gazon. Nu pot să descriu în cuvinte ce am simţit atunci când am marcat.  Este ceva extraordinar şi sper să continui evoluţia bună
", a declarat Chipciu pentru site-ul oficial al clubului.

Grigore suspendat

În altă ordine de idei, mijlocaşul defensiv al „galben-negrilor", Nicolae Grigore, nu va evolua în etapa următoare, în deplasarea de la Poli Iaşi. Acesta este suspendat după ce a primit al şaptelea cartonaş galben în partida cu Gloria Bistriţa.

Confruntarea din etapa a 32-a a Ligii I, dintre Poli Iaşi şi FC Braşov, va fi condusă la centru de arbitrul Cristi Balaj (Baia Mare), care va fi ajutat la cele două tuşe de Zoltan Szekely (Baia Mare) şi Iulius Timar (Marghita).

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite