Fitness în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Sfatului va fi asaltată de amatorii de mişcare, sâmbătă, de la ora 14.00, cu ocazia evenimentului Fitness Open Day.

10 instructori profesionişti de la sala de fitness My Place Health Center din Braşov vor ţine cursuri deschise, în aer liber, pentru toţi braşovenii dornici să facă sport.

Pe tot parcursul zilei, brasovenii se pot inscrie la cursurile de aerobic, freestyler, fitbox, jump, fitness spinning si zumba. Tot în Piaţa Sfatului, va fi amenajată o scenă pe care vor evolua instructorii profesionişti, va exista o zonă cu aparate de fitness şi echipamente de sport. De asemenea, se vor distribui suplimente nutritive, apă şi prosoape celor care participă la activităţile sportive.

Programul începe şi se încheie cu cel mai nou şi mai plăcut program de fitness, zumba.  Mişcarea combină energia şi muzica ritmată, motivantă, cu mişcări unice de dans care facilitează învăţarea rapidă. În plus, zumba  garantează buna dispozitie.

Zumba foloseşte o fuziune de dansuri latino şi internaţionale creând astfel un antrenament eficient, dinamic şi captivant. Programul este conceput ca un mix de aerobic şi fitness, cu mşcări în ritmuri rapide care tonifică şi sculptează corpul.

Evenimentul are ca scop promovarea sporturilor moderne ca o alternativă care îmbină distracţia şi mişcarea cu un mod de viaţă sănătos. 

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite