VEZI AICI care sunt măsurile speciale privind accesul spectatorilor la finala Cupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federația Română de Fotbal, împreună cu cluburile FC Dinamo și FC Steaua, organizează în ziua de 25.05.2011, cu începere de la ora 21.15, pe Stadionul „Tineretului" din Brașov finala Cupei României - Timișoreana.

Meciul Dinamo-Steaua va fi deschis printr-un spectacol de sunet și lumină, realizat în special prin jocuri de lasere, care va începe la ora 20.45, motiv pentru care invităm din timp în stadion deținătorii de bilete pentru a se bucura la sărbătoarea fotbalului.

Porțile de acces ale stadionului vor fi deschise la ora 17.30. Show-ul va continua și pe timpul pauzei, urmând să se încheie după sfârșitul partidei prin festivitatea de decernare a trofeului echipei învingătoare.

Anunțăm pe acestă cale posesorii de bilete că au fost luate măsuri speciale privind accesul în Stadionul „Tineretului" din Brașov, după cum urmează:
1. Suporterii echipei Dinamo vor face accesul în stadion prin poarta principală din strada Stadionului, pe baza biletelor de acces de culoare roșie, și vor ocupa locuri în sectoarele J, K, L, M și N (în peluza stadionului).
2. Suporterii echipei Steaua vor intra prin poarta de acces dinspre strada Mihai Viteazul, pe baza biletelor de acces de culoare albastră, și vor ocupa locuri în sectoarele A, B, C, D, E, F, G și H (în tribuna a doua).
3. Accesul suporterilor neutri se va face prin strada Stadionului, poarta „Fartec", pe baza biletelor galbene, și vor ocupa locuri în sectoarele U, V, X și Z (tribuna întâi).

Este obligatoriu ca, la porțile de acces în stadion, posesorii de bilete să aibă asupra lor și Cartea de Identitate, în caz contrar acestora li se va interzice accesul în stadion. Aceeași măsură se va aplica și în cazul în care CNP-ul de pe Cartea de Identitate prezentată la control este altul decât al persoanei înscrise în sistemul computerizat în momentul procurării biletului.

La meciul Dinamo - Steaua, suporterilor le este interzis accesul în incinta stadionului cu următoarele obiecte: arme, arme albe de orice fel, torțe, făclii, explozibili, materiale incendiare, orice fel de substanțe sau prafuri care, prin combinare chimică, pot produce explozibili, țevi din plastic, lemn sau metal, sticle de orice fel, umbrele si orice corp care poate deveni material contondent.

De asemenea, suporterilor le este interzis accesul în incinta stadionului cu steaguri cu bețe. Singurele bannere admise vor fi cele pe suport textil, care conțin mesaje sportive, decente. Spectatorii care vor încălca aceste prevederi și care vor tulbura desfășurarea spectacolului sportiv vor intra sub incidența prevederilor Legii nr. 4/2008.

Finala Dinamo-Steaua va fi arbitrată de brigada formată din: Marius Avram, Istvan Nagy (A1), Sebastian Gheorghe (A2) și Robert Dumitru (R). Observator de arbitri este Nicolae Grigorescu, iar delegat de joc va fi Octavian Goga.

În aceeași zi, cu începere de la ora 16.00, pe Stadionul „Forex" din Brașov, va avea loc finala Cupei României la fotbal feminin, CFF Olimpia Cluj - FC Municipal Târgu Mureș. Brigada de arbitri este formată din Cristina Babadag, Monica Rigo (A1), Petruța Iugulescu (A2) și Cristina Bujor (R). Observator: Nicolae Grigorescu. Delegat de joc: Petre Radu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite