VEZI VIDEO Ultimul film din celebra serie „Harry Potter“ a produs isterie la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filmul „Harry Potter şi Talismanele Morţii 2", ultimul din seria celebră cu același nume, este aşteptat cu mare interes de amatorii genului din România.

Lansarea oficială, pe marile ecrane din Europa, este programată pentru data de 15 iulie, însă filmul va putea fi urmărit, încă de mâine, în premieră, în cinematografele Cityplex din Braşov, Bucureşti şi Constanţa.

Pelicula va putea fi urmărită, la Cityplex Braşov, în format 3D, începând de mâine. În ziua premierei, filmul va putea fi vizionat la orele 13.00, 19.00 şi 22.00, în sala 2 a cinematografului. Mâine, preţul unui tichet de intrare la film va costa 34 de lei, preţul fiind unic, fără reduceri pentru pensionari sau studenţi.

Cu mai bine de 24 de ore înaintea lansării filmului în România, la cinema Cityplex din Braşov au mai rămas doar câteva locuri, în primul rând, pentru filmele de la orele 13.00 şi 22.00.

De vineri, pelicula va putea fi urmărită la tarif normal 3D, urmând să se aplice şi reducerile pentru pensionari şi studenţi. „Harry Potter şi Talismanele Morţii 2" va rula în Braşov cel puţin trei săptămâni.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite