Festival, cu mireasmă de narcise, la Şercaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muzica şi voia bună vor fi cuvintele de ordine la bărbătoare devenită tradiţie în Ţara Făgăraşului.

Poiana Narciselor de la Şercaia va fi plină, duminică, de localnici şi turişti, care vor lua parte la festivalul folcloric, organizat aici în fiecare an. Sărbătoarea, ajunsă la cea de-a XI-a ediţie, începe la ora 11.30 şi durează până la lăsarea întunericului. Organizatorii promit multă muzică bună şi distracţie pe măsură.

„Participanţii vor avea parte de un program artistic inedit, cu muzică populară specifică Ţării Făgăraşului. Pe scenă va evolua ansamblul «Dor Făgărăşan», alcătuit din opt interpreţi, printre care se numără Vorica Cerbu, Adina Roşca şi Cătălin Gălbează. Va fi de asemenea prezent taragotistul Ghiţă Radu, de la Rupea. Din Braşov, ne onorează cu prezenţa ansamblul «Cerbul Carpatin»", a declarat Cristinel Paltin, primarul comunei Şercaia.

Sunt aşteptaţi mii de turişti

Festivalul este organizat anul acesta cu bani mai puţin decât de obicei. Primăria localităţii Şercaia şi Consiliul Judeţean Braşov au cheltuit 10.000 de lei pentru această ediţie.

La sărbătoare iau parte anual mii de turişti, veniţi din toate colţurile ţării. „Ne aşteptăm la aproape 10.000 de turişti, mai ales dacă vom avea parte de vreme frumoasă. Lumea e atrasă de frumuseţea poieniţelor pline de narcise, este un adevărat paradis", a adăugat Cristinel Paltin.

Pentru prima oară în acest an, reprezentanţii primăriei au putut interveni pentru a îndepărta arborii invadatori din rezervaţia naturală, care se întinde pe 400 de hectare.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite