Braşov: Distracţie maximă la OlimpiaFest 2011

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baza Olimpia va fi locul de distracţie al braşovenilor Foto: Marius Bularca
Baza Olimpia va fi locul de distracţie al braşovenilor Foto: Marius Bularca

În weekendul 1-3 iulie, la Baza Olimpia, braşovenii şi turiştii sunt invitaţi la o sărbătoare de vară inedită cu bere, mici, cârnăciori, pastramă şi muzică bună.

Timp de trei zile voia bună va prima la Baza Olimpia de sub Tâmpa. Festivalului Berii, denumit OlimpiaFest 2011 vă oferă concerte de muzică folk, dansuri româneşti, săseşti, greceşti, concerte de nai, multă bere şi grătare delicioase.

Va fi amplasat un cort cu o capacitate de aproximativ 250 de persoane şi 16 pavilioane, fiecare cu o capacitate de 16 persoane.

Cu toţii sunt invitaţi să se distreze şi să iasă din rutina de zi cu zi. Festivalul este un eveniment care se adresează atât adulţilor, cât şi copiilor", a declarat coordonatorul festivalului.

Concerte live

În faţa tribunei de peste 700 de locuri a bazei sportive se va monta o scenă, pe care, în fiecare zi vor concerta diverse trupe din ţară.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri seara, de la ora 18.00, de un MC profesionist, care va organiza diverse jocuri si concursuri pentru public.

Pe scenă vor urca apoi Junii Braşovului, care îşi vor prezenta ţinuta unică, dar şi formaţia de folk pop rock, initulată „Youvenis Group".

Distracţia va continua sâmbătă şi duminică cu invitaţi speciali şi momente artistice de senzaţie.

Sâmbătă, pasionaţii de folk pot asculta cele mai îndrăgite melodii ale Catharsis, Claudia Miriţescu va susţine un recital extraordinar de la ora 18.00, după care spectatorii vor învăţa dansuri greceşti şi germane.

Pe lângă un nou concert de muzică folk şi un program artistic, în ultima zi a festivalului, veţi avea parte de un recital de nai susţinut de Georgia Gulea.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite