Scandal după meciul Steaua-FC Braşov. Neculaie: A fost furt pe faţă şi îmi asum aceste vorbe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stegarii au prierdut cu 1-0 în faţa Stelei după un penalty inventat de arbritul Deaconu.

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie spune că Şumudică a avut dreptate când a vrut să scoată echipa de pe teren la meciul cu Steaua, subliniiind că braşovenii au pierdut a patra partidă din cauza arbitrilor.

„Mă aşteptam la furtul ăsta, este al patrulea meci pe care îl pierdem campionatul acesta din cauza arbitrilor. E ruşinos pentru Steaua să câştige aşa. Categoric, Şumudică avea dreptate că a vrut să scoată echipa de pe teren. Am discutat cu el înainte de meci şi avea ordin de la mine ca dacă se întâmplă să fim furaţi, să scoată echipa de pe teren, chiar trebuia să o scoată de pe teren atunci când sa dictat penalti, un penalti inexsistent văzut doar de acest individ Nica. Eu nu ştiu ce caută omul acesta în arbitraj, chiar ar putea fi o temă pentru DNA, dacă vrea să urmărească ceva, să vadă de ce a dictat băiatul ăsta penalti", a spus Neculaie.

Neculaie a mai spus că îi este "silă să vorbească de arbitraj":. "Sincer, dacă e pedepsit acum de Crăciunescu, pe noi nu ne mai încălzeşte cu nimic, cărţile în subsolul clasamentului au fost făcute. Înţeleg, greşeşti o dată, greşeşti de două ori, dar da-o dracu', cât se poate greşi la aceeaşi echipă? Mi-e silă să mai vorbesc acum de arbitraj şi de acest băiat Nica. Oricum, nu înţeleg de ce a trebuit să ne arbitreze din nou Deaconu, care a fluierat şi meciul nostru cu Mioveni. A fost furt pe faţă şi îmi asum aceste vorbe, aşa cum ne asumam cu toţii şi depunctarea dacă scoteam echipa de pe teren. Trebuie tras un semnal de alarmă, nu poţi să înghiţi la nesfârşit. Şi ce dacă erau repercusiuni numai la noi, în cazul în care ieşeam de pe teren? Cred că a venit vremea să ne spunem oful atunci când suntem furaţi, aşa cum a făcut şi Cristi Borcea atunci când arbitrii nu îi mai slăbeau cu greşelile. Nu poţi să stai să te uiţi cum pierzi puncte din cauza unui arbitru", a spus Ioan Neculaie, citat de Mediafax.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite