VIDEO Vezi aici hotelul de patru stele în care sunt cazaţi fotbaliştii de la FC Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oraşul Esposende, din Portugalia
Oraşul Esposende, din Portugalia

Jucătorii echipei FC Braşov au ajuns, în această dimineaţă, în Portugalia, la Esposende, urmând să stea în cantonament aici până pe 16 iulie.

În această seară, de la ora 19.00, antrenorul portughez Antonio Conceicao va conduce prima şedinţă de pregătire a stagiului centralizat de pregătire din Portugalia.

Esposende este un mic oraş situat chiar în Vestul Portugaliei, cu ieşire la Oceanul Atlantic. Hotelul „Axis Ofir Beach Resort" este un stabiliment de patru stele, cu 191 de camere single şi double.

Hotelul are un restaurant, un bar, terase, camere pentru nefumători şi pentru persoanele cu handicap, camere de familie dotate cu aer condiţionat şi snack bar.

Stabilimentul de patru stele are un teren de tenis, sală de fitness şi teren de golf la maxim 3 kilometri distanţă. Hotelul mai are şi zone speciale de pescuit, terenuri de joacă pentru copii, bowling, scufundări şi piscine în aer liber.

Internetul wireless este disponibil în tot hotelul şi este gratuit. Vezi mai jos imagini de la hotelul în care sunt cazaţi jucătorii echipei FC Braşov:

brasov
brasov
brasov
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite