Jucătorii şi antrenorii echipei FC Braşov au fost sancţionaţi cu 10 la sută din contracte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea grupării FC Braşov a sancţionat jucătorii şi membrii stafului tehnic cu diminuarea cu 10 la sută a contractelor după rezultatele slabe din ultimele etape care au dus echipa pe locul 17 al clasamentului.

Antrenorul Daniel Isăilă a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că este normal ca patronul Ioan Neculaie să dicteze sancţiuni. "Ce poţi să spui după meciul de la Astra (n.r. - Astra Ploieşti - FC Braşov, scor 3-0)? Venim după un dezastru atât ca joc cât şi ca atitudine, astfel că e normal să se dea sancţiuni. Am primit toţi sancţiuni de 10 la sută din contracte. Atunci când eşti cu un picior în groapă nu prea ai cum să te superi că vine şi pedeapsa", a spus Isăilă, citat de Mediafax.

Tehnicianul braşovean a menţionat că în pauza competiţională din iarnă lotul ar putea suferi modificări, la FC Braşov urmând să rămână doar jucătorii care vor dovedi şi merită acest lucru. "Am discutat şi cu jucătorii şi cu patronul Ioan Neculaie şi am ajuns la concluzia că ceva trebuie schimbat. Până la iarnă se va face o «selecţie naturală», iar la echipă vor rămâne doar cei care merită. De cine nu poate dovedi acest lucru, ne vom despărţi fără niciun fel de supărare. Trebuie să se schimbe ceva, pentru că la Astra m-a durut şi rezultatul, dar dincolo de rezultat, m-a durut şi mai tare atitudinea. Noi am demonstrat că suntem în foame de puncte doar în primele 20 de minute până când am luat gol, apoi am arătat ca o echipă de copilaşi. Nu e posibil să iei două goluri după două cornere pe care le-ai executat, iar adversarul te surprinde pe contraatac. Dacă nu ne trezim şi nu eliminăm aceste greşeli cât mai repede va fi vai şi amar de noi", a mai spus Isăilă.

În ceea ce priveşte meciul cu FC Timişoara, programat, miercuri, în sferturile de finală ale Cupei României, Daniel Isăilă a afirmat că echipa sa va da totul pentru a se califica în semifinale. "Va fi un meci foarte greu şi cu siguranţă nu se compară cu cel de campionat. În Cupă nu se poarte termina la egalitate. Sper însă ca băieţii să se mobilizeze foarte bine şi să trataze partida cu maximă responsabilitate, pentru că eu cred că de asta depinde totul, de felul în care abordăm meciul. În campionat a fost un joc echilibrat, în care ne-am ridicat la nivelul lor şi oricine putea câştiga, dar miercuri va fi altceva şi trebuie să fim conştienţi de acest lucru", a adăugat tehnicianul.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite