Iosif Kovacs (președinte FC Brașov): „Dacă Tony Conceicao pleacă, mă retrag și eu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Președintele formației FC Brașov, Iosif Kovacs, a precizat că nu există nicio ofertă concretă din partea Stelei, pentru antrenorul Antonio Conceicao, iar dacă lusitanul va pleca de la FC Brașov în vară, atunci și el va părăsi gruparea de sub Tâmpa.

Am venit împreună cu Antonio Conceicao la echipă și o să plec și eu în cazul în care el nu va mai rămâne la FC Brașov. Noi avem prima opțiune să-i prelungim contractul, însă rămâne de văzut dacă vom putea satisface pretențiile materiale ale lui Conceicao.

Situația este asemănătoare și la jucătorii străini care au venit la echipă în iarnă. Avem prima opțiune să le prelungim contractele, însă totul depinde de banii pe care îi vom avea la dispoziție.

Oricum, mai mult ca sigur, dacă Tony Conceicao va pleca de la echipă, atunci și fotbaliștii aduși de el vor părăsi pe FC Brașov.

În acest moment, eu, sincer, cred că sunt circa 80% șanse ca Antonio Conceicao să fie antrenorul Brașovului și în sezonul viitor. De asemenea, și Toloza, Distefano, Cardoso, Gaucho sau Teixeira vor să continue la FC Brașov, însă, ei trebuie să fie mulțumiți financiar.

Cu siguranță, echipa se va întări pentru sezonul viitor și nu este o problemă să achiziționăm fotbaliști de la formații din prima ligă portugheză“, a declarat președintele „galben-negrilor“, Iosif Kovacs.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite