Dănuţ Oprea: „Jucătorii nu şi-au respectat sarcinile, am făcut greşeli copilăreşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, duminică, după înfrângerea, cu scorul de 4-0, din meciul cu CFR Cluj, că fotbaliştii echipei braşovene nu şi-au respectat sarcinile de joc şi au făcut greşeli copilăreşti.

VEZI AICI DESFĂŞURAREA LIVETEXT A PARTIDEI

"Jucătorii nu şi-au respectat sarcinile de joc, au avut o interpretare greşită a multor faze. Dacă în minutul 15 reuşeam să înscriem, nu sunt atât de sigur că mai pierdeam.

Este cel de-al treilea joc în patru etape pe care îl jucăm în inferioritate. Azi am făcut greşeli copilăreşti, sper ca la meciul cu Craiova să nu mai fie aşa", a spus Oprea.

Dănuţ Oprea consideră că eliminarea portarului Traian Marc, în minutul 34, a fost "cam uşoară". "Mai erau doi fotbalişti pe linia porţii. Nu sunt sigur, dar cred că a fost fault asupra lui Oros făcut de Traore la primul gol.

Nu vreau să comentez arbitrajul pentru că n-am pierdut pe mâna arbitrului, având în vedere că am luat patru goluri. Am făcut greşeli pe care nu le-am mai văzut la aceşti băieţi", a adăugat el.

Formaţia FC Braşov a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-0, de CFR Cluj, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I, în care de la oaspeţi a fost eliminat portarul Traian Marc, în minutul 34, şi gazdele au ratat un penalti.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite