Nuno Viveiros (FC Brașov): „Dinamo este o echipă mare, pe care vrem să o învingem“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eșecul cu 0-1 din deplasarea de la Universitatea Cluj-Napoca, FC Brașov va avea parte de o nouă confruntare infernală în etapa a 11-a a Ligii I, pe terenul liderului Dinamo București.

Înaintea duelului cu Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 21.30, mijlocașul portughez al „stegarilor“, Nuno Viveiros, este convins că propria formație poate obține un rezultat favorabil în Ștefan cel Mare.

La Cluj am întâlnit o echipă bună. Am făcut un joc bun, iar rezultatul nu a fost unul meritat. Ăsta este fotbalul și trebuie să mergem mai departe. Este importat să scoatem maxim din meciurile următoare.

Cu Universitatea am avut posesia, dar trebuie să vedem unde am greșit și să eliminăm erorile. E frustrant atunci când pierzi. Cred că dacă vom menține același nivel avem șanse și în meciul cu Dinamo.

Dinamo este o echipă mare, dar noi mergem la București să scoatem un rezultat favorabil. Noi suntem pe drumul cel bun și avem încredere înaintea meciului din etapa viitoare
".

La rândul său, mijlocașul Marian Cristescu a menționat: Sper să trecem peste eșecul de la Cluj și să facem un meci bun duminică. Poate mulți o să râdă, dar noi mergem la Dinamo să câștigăm. Cred că vom putea scoate un rezultat pozitiv cu Dinamo, dacă vom practica jocul de la Cluj.Vrem să facem o figură frumoasă și mergem la victorie la București“.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite