FC Braşov are prima şansă de câştig în partida de mâine cu FCM Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Braşov, Daniel Isăilă a declarat astăzi, că meciul cu FCM Bacău, contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României, trebuie tratat cu maximă seriozitate.

Isăilă este convins că echipa sa va obţine calificarea în optimile de finală.

„Meciul cu FCM Bacău este unul important. Venim dupa un meci foarte greu cu Petrolul, în care jucătorii au depus un efort foarte mare. Important este să ştim să gestionăm foarte bine meciurile din această săptămână, în care jucăm marţi cu FCM Bacău şi vineri la Chiajna. Chiar dacă întâlnim în Cupa României un adversar mai slab cotat, nu trebuie să-i subestimă şi sunt convins că nu vom avea un meci uşor. Suntem favoriţi, însă trebuie să tratam meciul cu toată seriozitatea pentru că obiectivul este să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. Voi încerca să folosesc în acest meci şi jucatori care au evoluat mai puţin în prima parte a acestui sezon şi sper ca ei să confirme aşteptările.Este un avantaj faptul că jucam pe teren propriu, pentru că vom avea parte de susţinerea fanilor", a declarat Daniel Isăilă, pentru Mediafax.

Antrenorul nu se va putea baza în acest meci pe serviciile atacantului Adrian Voiculeţ care este suspendat. În schimb, la FC Braşov ar putea reveni mijlocaşul David Distefano, refăcut după accidentarea suferita în meciul cu Sportul Studenţesc.

Meciul dintre FC Braşov şi FCM Bacău, contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României se va disputa marţi, 20 septembrie, de la ora 16.00.

Aţi aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite