Dănuţ Oprea (FC Braşov): Felicit jucătorii, am reuşit să scoatem un punct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul tehnic al FC Braşov, Dănuţ Oprea, a declarat, luni seară, că îşi felicită jucătorii pentru că au reuşit să scoată un punct în meciul cu Gloria Bistriţa, scor 0-0, în etapa a VIII-a a Ligii I.

"Îi felicit pe băieţi cu ardorea cu care au luptat pentru fiecare minge, am reuşit să scoatem un punct, deşi puteam să câştigăm dar să şi pierdem. Rezultatul este echitabil, pentru noi este un punct câştigat pe care sper să-l legăm etapa viitoare cu o victorie", a declarat Oprea.

Directorul tehnic al Gloriei Bistriţa, Remus Vlad, a declarat, luni seară, că toţi jucătorii şi oficialii bistriţeni sunt vinovaţi pentru remiza cu FC Braşov, scor 0-0, din etapa a VIII-a a Ligii I, însă consideră că este important că bistriţenii nu au pierdut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am întâlnit o echipă bine organizată, tenace, care ne-a pus mari probleme. A făcut presiune, nu ne-a lăsat să construim, iar când aveam posesie, a doua sau a treia pasă era greşită. Nu ne-am creat foarte multe ocazii, cred că aportul situaţiilor este în favoarea Braşovului. Suntem cu toţii vinovaţi pentru acest 0-0, dar până la urmă n-am pierdut. Nu-mi place că am avut puţine acţiuni", a declarat Remus Vlad.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite