FC Brașov a spart gheața și marcat în Liga I după 430 de minute de ineficacitate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După patru meciuri în care au primit șapte goluri, fără să marcheze vreunul, „stegarii“ au punctat în remiza obținută în această seară, 1-1, în deplasare, cu Victoria Brănești.

Băieții lui Daniel Isăilă au încercat să spele rușinea din ultimele două meciuri pe terenul „Steluței“ din Buzău, însă norocul nu le-a surâs nici de data aceasta brașovenilor.

Alarmat de fragilitatea defensivă a propriei echipe, Isăilă a început precaut confruntarea cu Victoria Brănești, utilizând un singur vârf împins în formula de start, pe Lamine Diarrassouba.

Marian Cristescu a dat semnalul de trezire din letargia care i-a cuprins pe „stegari“ în ultimele patru etape chiar în minutul șapte, însă șutul în forță al mijlocașului a fost respins, în corner, de Stoicescu.

La trei minute de la reluare, gazdele puteau deschide scorul, însă atacantul lui Ilie Stan, Vali Simion, a reluat imprecis din mijlocul unei apărări visătoare a oaspeților.

Golul a căzut în minutul 63, atunci când centralul Comănescu a dictat, poate prea ușor, penalty, la faultul lui Ionuț Voicu asupra lui Simion, Olariu transformând lovitura de pedeapsă.

Gazdele nu s-au bucurat prea mult de avantajul luat pe tabelă. În minutul 71, cel mai bun jucător al partidei, Alex Chipciu, și-a ridiculizat adversarul direct și i-a centrat lui Cristescu, acesta marcând cu un șut în forță, în care a pus, parcă, toate frustrările acumulate de „stegari“ în ultima vreme.

Chiar dacă brașovenii au apărut mai des la finalizare în ultimele minute, Hadnagy nu l-a putut învinge, în două rânduri, din situații ideale, pe goalkeeper-ul Stoicescu.

După remiza obținută în această seară, FC Brașov a acumulat 12 puncte și se menține pe locul 14, primul neretrogradabil. Însă, „stegarii“ vor avea o misiune aproape imposibilă în etapa viitoare, atunci când vor primi, duminică, 31 octombrie, vizita singurei echipe neînvinse din Liga I, FC Timișoara.

Victoria Brănești - FC Brașov 1-1 (0-0)

Au marcat:
Olariu (min. 63 - penalty) / Cristescu (min. 71)

Victoria Brăneşti:
Stoicescu - Maghici, Bar, Marincău, E. Nicola - Avram (83 Novac), D. Popa, Olariu, Nicoară - B. Oprea (73 Vali Negru), V. Simion

Antrenor:
Ilie Stan

FC Braşov:
Mincă - I. Voicu, Ad. Rusu, Majernik, Oros - Viveiros (81 Bădoi), Martinovici, Cristescu, Chipciu - Ilyes (87 Năstăsie) - Lamine (73 Hadnagy)

Antrenor:
Daniel Isăilă

Cartonașe galbene:
Maghici / Chipciu, Diarrassouba, Nuno Viveiros

Stadion:
Gloria (Buzău)

Spectatori:
2.000

Arbitri:
Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea) - Marius Nicoară (Băile Herculane), Paul Dimancea (Constanța)

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite