Neculaie: „Dinu Gheorghe a greşit că a fost mereu apropiat de jucători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul FC Braşov, Ioan Neculaie, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul preşedinte Dinu Gheorghe a greşit prin faptul că a fost mereu apropiat de jucători, iar aceştia nu l-au ascultat aşa cum merita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cred că preşedintele Dinu Gheorghe a greşit puţin strategia la FC Braşov. Deşi îmi este prieten, trebuie să spun faptul că a greşit că a fost mereu apropiat de jucători, iar aceştia nu l-au tratat aşa cum el îi trata pe ei.

Avea mereu grijă de ei, îi apăra, iar ei nu îl ascultau cum merita. Ăsta e marele lui defect, relaţia prea strânsă pe care o are cu fotbaliştii, în rest este unul dintre cei mai buni conducători de la noi din ţară", a spus conducătorul grupării braşovene.

Neculaie a menţionat că relaţia bună pe care o are cu Dinu Gheorghe, acum preşedinte la Rapid, nu va afecta în niciun fel evoluţia formaţiei braşovene în meciurile directe.

Cu siguranţă relaţiile personale dintre noi nu va afecta ce se întâmplă în teren. Acolo ne vom bate pentru puncte şi vrem să rămânem naşii lor, oricine e preşedinte. Suntem capabili să nu amestecăm lucrurile", a precizat Ioan Neculaie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite