Mihai Roman: „Îmi propun să fiu mai eficient în faţa porţii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei FC Braşov, Mihai Roman, a declarat că până acum a marcat doar două goluri în acest campionat şi îşi propune să îşi ajute mai mult echipa în etapele rămase de disputat.

Mă bucur că am reuşit să câştigăm cu Mediaşul, pentru că aveam mare nevoie de o victorie după eliminarea din semifinalele Cupei României. Este o victorie de moral, pentru că nu a fost uşor să trecem peste dezamãgirea provocată de jocul de la Vaslui. Chiar dacă nu am marcat în acest meci, consider că am făcut joc bun.

În acest campionat am marcat doar două goluri şi trebuie să fiu mai eficient în faţa porţii, pentru că, din păcate pentru mine, în fiecare meci în care am evoluat am avut cel puţin două ocazii de a marca.

Pentru ultimele etape din acest campionat ne dorim să jucăm cât mai bine şi să acumulăm cât mai multe puncte", a afirmat Mihai Roman pe site-ul oficial al grupării braşovene.

Mihai Roman a fost votat de suporteri jucătorul meciului FC Braşov - Gaz Metan Mediaş, scor  3-2, în sondajul iniţiat pe site-ul oficial al clubului.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite