„Stegarii“ ţintesc victoria cu „şepcile roşii“ FC Braşov - U. Cluj LIVETEXT, mâine, ora 19.00

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a II-a a Ligii I, FC Braşov va întâlni, duminică, de la ora 19.00, pe Stadionul „Tineretului", pe Universitatea Cluj-Napoca. Confruntarea va fi transmisă, în direct, de Digi Sport, putând fi urmărită şi în format livetext pe site-ul www.adevarul.ro.

După succesul obţinut în prima etapă, în deplasarea de la Târgu-Mureş, FC Braşov va încerca să obţină punctaj maxim în primele două etape ale sezonului şi să învingă pe „U" Cluj. Formaţia antrenată de Marian Pană va sosi la poalele Tâmpei fără vreun punct în cont, clujenii fiind învinşi, în prima rundă, acasă, de Steaua.

După debutul bun de sezon, „galben-negrii" sunt favoriţi şi la pariuri în duelul de mâine seară, având o cotă de 1,75 la victorie, conform agenţiei de pariuri online Gamebookers. Un egal are cotă de 3,25, în timp ce o victorie a clujenilor îi poate îmbogăţi pe pariori, fiind cotată la 4,50.

Pentru confruntarea de mâine, tehnicianul „stegarilor", Dani Isăilă, nu se va putea baza pe fundaşul slovac Peter Majernik, care este suspendat două etape după eliminarea de la Târgu-Mureş.

image

În schimb, cel mai recent transfer al braşovenilor, vârful piteştean Cosmin Năstăsie, poate debuta la FC Braşov mâine, întrucât i-a sosit cartea verde. „Isă" îl poate folosi şi pe mijlocaşul croat Dejan Martinovici. De partea cealaltă, Marian Pană poate alinia cea mai bună formulă de echipă, întrucât are întreg lotul valid.

Ne aşteaptă un joc dificil, poate mai dificil decât cel de la Târgu-Mureş, dar suntem hotărâţi şi pregătiţi să luăm toate cele trei puncte. Nu ne va fi uşor, dar am încredere în băieţi că au înţeles ce vreau de la ei şi, dacă vom elimina greşelile, vom putea să obţinem ce ne-am propus.

Suntem conştienţi că U Cluj are orgoliul rănit după înfrângerea din prima etapă şi că va veni foarte motivată, dar sperăm să-i contrazicem şi să ţinem punctele la Braşov. Oricum, noi nu ne vom mulţumi cu un egal", a precizat antrenorul braşovenilor, Daniel Isăilă.

În altă ordine de idei, FC Braşov nu mai riscă să fie neprogramată în campionat, întrucât patronul „stegarilor", Ioan Neculaie, a achitat, ieri, restanţele financiare către fotbaliştii Cătălin Munteanu şi Dorel Zaharia.

Urmăriţi mâine, de la ora 18.00, livetext pe site-ul www.adevarul.ro, desfăşurarea partidei FC Braşov - Universitatea Cluj-Napoca!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite