„Stegarii“ au lăsat Mediaşul fără gaz VEZI AICI GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În etapa a 28-a a Ligii I de fotbal, FC Braşov a învins, duminică seara, pe propriul teren, pe Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 3-2.

Deşi au condus cu 3-0, gazdele au căzut fizic pe final. „Stegarii" au început în forţă şi au deschis scorul în minutul 11, după un penalty executat de Grigore, ca urmare a unui fault în careu asupra lui Mihai Roman.

image

Sabrin Sburlea a majorat scorul în minutul 39, cu un şut puternic, pe jos, de la marginea careului de 16 metri. Attila Hadnagy a profitat de absenţa lui Dorel Zaharia, trecându-şi numele pe lista marcatorilor.

image

Vârful braşovean a reluat în plasa porţii lui Buchta centrarea perfectă a lui Rui Duarte. Medieşenii s-au trezit la viaţă în partea secundă a întâlnirii, reuşind să înscrie prin Alex Munteanu (min. 57) şi Alin Liţu (min. 77).   

image

În ciuda faptului că au acumulat 38 de puncte şi s-au îndepărtat de zona periculoasă a clasamentului, lucrurile nu s-au liniştit la formaţia de la poalele Tâmpei.

image

Astfel, dezamăgiţi de ratarea obiectivului în acest sezon, atât antrenorul Viorel Moldovan, cât şi preşedintele executiv Dinu „Vamă", sunt tot mai aproape de o despărţire de FC Braşov.

image

Totodată, mai mulţi „stegari" vor părăsi gruparea la finalul sezonului, iar viitorul apropiat nu sună prea bine pentru „galben-negrii".

image

FC Braşov - Gaz Metan Mediaş 3-2 (2-0)

Au marcat: Grigore 11 - penalty, Sburlea 39, Hadnagy 49 - Al. Munteanu 57, Liţu 77

FC Braşov: Mincă - Rui Duarte, Nuno Diogo, Oros, Ezequias - Roman, Grigore, Măldărăşanu (46 Ilyes), Cătălin Munteanu (82 Stancu) - Sburlea (69 Cristescu), Hadnagy

Antrenor: Viorel Moldovan



Gaz Metan Mediaş: Buchta - Kratokvil (46 Eric), Fl. Lazăr, Khubutia, Marovic (46 Buzean) -  Radu Zaharia -  Al. Munteanu, Hoban, Todea, Pârvulescu - Liţu

Antrenor: Cristi Pustai

Arbitri:  Cristian Balaj - Iulian Szekely, Mihai Artene

image

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite