UPDATE FC Braşov - FC Timişoara, în sferturile Cupei României! Dănuț Oprea: „Ne putem califica în semifinale“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FC Braşov şi Timişoara se pot întâlni în Cupă
FC Braşov şi Timişoara se pot întâlni în Cupă

Astăzi, de la ora 15.30, la sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile de finală ale Cupei României.

Sorţii au decis la FC Braşov să întâlnească, în sferturile Cupei României la fotbal, pe FC Timişoara. Calificarea în semifinale se va disputa într-o singură manşă, pe Stadionul Tineretului. În ultima etapă a Ligii I, FC Braşov şi FC Timişoara au terminat la egalitate, aseară, sub Tâmpa, scor 0-0.

Iată programul complet:

Rapid - Steaua

FC Braşov - FC Timişoara

CFR Cluj - Gloria Bistriţa

Dinamo - Craiova

Partidele din această fază a competiţiei se vor desfăşura pe 10 noiembrie, pe terenul primei echipe.

 „Este bine că jucăm la Braşov. I-am şi spus lui Alexa (n.r. - căpitanul bănăţenilor) la finalul meciului de duminică, atunci când eram împreună la controlul antidoping, că ne vom revedea curând la Braşov, pentru meciul din sferturile Cupei României.

Şansele de calificare consider că sunt egale. În Cupă totul este posibil. Avem avantajul terenului propriu, unde vom avea susţinerea fanilor şi ne dorim să obţinem calificarea în semifinale
",
a declarat căpitanul braşovenilor, Robert Ilyes (foto sus), pentru site-ul oficial.

image

Va fi un meci de care pe care, iar băieţii sunt convins că vor da totul pentru calificare. În această fază a competiţiei, toate echipele care erau cap de serie erau foarte puternice.

image

Pentru noi este bine că vom juca la Braşov, pentru că vom avea fanii aproape. Dacă în campionat nu am obţinut decât o remiză cu Timişoara, în Cupă sper să câştigăm şi să ne calificăm în semifinale“, a spus Oprea (foto) pentru site-ul oficial.

La rândul lui, preşedintele timişorenilor, Gheorghe Chivorchian (foto jos), a precizat la sport.ro: Nu ar trebui să subestimăm Braşovul. Dovadă stă jocul de  aseară, din campionat, când am avut mari probleme, iar Braşovul chiar ne putea învinge.

Trebuie să pregătim foarte bine acest meci şi să ne calificăm în faza superioară. FC Braşov are un avantaj fiindcă evoluează pe propriul teren
".   

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite