Cupa României: FC Vaslui – FC Braşov, livetext de la ora 20.15

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În manşa retur a semifinalelor Cupei României la fotbal, FC Braşov va întâlni, diseară, în deplasare, pe FC Vaslui. „Stegarii" pornesc cu un avantaj minim, după victoria cu 1-0 obţinută acum trei săptămâni, pe Stadionul Tineretului.

FC Braşov se află în faţa celei mai importante performanţe din întreaga istorie, fiind la un pas de ultimul act al Cupei României la fotbal.

După un sezon mult sub aşteptări în campionat, acolo unde au bifat înfrângeri pe linie şi nu mai au nicio şansă la un loc de Europa League, „galben-negrii" au ca unic obiectiv calificarea în finala Cupei.

În ciuda faptului că încă se confruntă cu unele probleme financiare şi situaţia nu este tocmai roză, băieţii lui Viorel Moldovan sunt hotărâţi să intre în istorie şi să acceadă în finală.

Înaintea „meciului anului", aşa cum l-a denumit Moldovan, braşovenii au întreg lotul la dispoziţie, fundaşul Rui Duarte fiind recuperat în ultimul moment.

Totodată, „stegarii" au o motivaţie suplimentară pentru care îşi doresc să ajungă în ultimul act al competiţiei. Astfel, CFR Cluj s-a calificat aseară în finala Cupei, după ce a învins cu 2-1 pe Dinamo, scorul general fiind 3-2 pentru clujeni.

În cazul în care braşovenii vor trece de FC Vaslui, iar CFR va câştiga campionatul, băieţii lui Moldovan se vor califica în Europa League indiferent de rezultatul din finală.

Antrenorul formaţiei de la poalele Tâmpei este încrezător în forţa propriei formaţii şi abordează cu mult optimism returul semifinalei de Cupă. Moldovan este convins că FC Braşov nu-şi permite să se apere şi este conştient că „galben-negrii" trebuie să marcheze pentru a avansa în faza superioară.

image

Moldovan, optimist

Dacă vom reuşi să ne debarasăm de miza jocului sunt convins că putem obţine calificarea în finală. Trebuie să mergem la Vaslui cu încredere şi să punem probleme adversarului. Este important să marcăm şi în meciul retur, întrucât nu putem să ne închidem în apărare.

Avem în faţă un adversar care va face totul pentru calificare şi sunt convins că nu vom avea viaţă uşoară. Calificarea în finală ar reprezenta o performanţă foarte importantă. La Vaslui vom avea parte de meciul anului", a precizat antrenorul braşovenilor, Viorel Moldovan.

Tehnicianul „galben-negrilor" este convins că FC Braşov va avea o misiune dificilă la Vaslui şi ia în calcul chiar varianta prelungirilor sau a loviturilor de departajare. 

Orice este posibil şi ne-am pregătit din toate punctele de vedere. Nu avem voie să conservăm avantajul obţinut în tur şi trebuie să atacăm din primul minut. Ne pregătim de un an pentru acest meci şi este esenţial să lăsăm la o parte orice problemă prin care trece clubul.

Banii nu contează foarte mult la o asemenea partidă, dar este important să avem şi un stimulent financiar din partea conducerii", a completat Moldovan.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite