Echipa FC Braşov riscă să nu fie programată în campionat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Zaharia (stânga) a evoluat un sezon la FC Braşov
Dorel Zaharia (stânga) a evoluat un sezon la FC Braşov

După Cătălin Munteanu, Dani Coman sau Marius Măldărăşanu, fostul atacant de la FC Braşov, Dorel Zaharia, a depus şi el un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal, împotriva clubului de la poalele Tâmpei, pentru neplata salariului pe ultimele cinci luni.

Dorel Zaharia are de recuperat 120.000 de euro, iar LPF i-a dat dreptate fotbalistului, astfel că FC Braşov are obligaţia să-i plătească restanţele financiare lui Zaharia până la finalul zilei, altfel riscă neprogramarea în campionat.

La FC Braşov nu mi-am primit banii de cinci luni, iar eu am depus un memoriu pe care l-am câştigat. Astăzi era data limită pentru FC Braşov să-şi achite datoriile, pentru a putea fi programată în campionat", a spus Zaharia.

Atacantul Dorel Zaharia, ultima dată jucător la echipa FC Braşov, a semnat un contract valabil pentru un an cu formaţia din liga a doua din Grecia, FC Levadiakos, urmând să aibă un salariu anual de 120.000 de euro.

Fotbalistul, al cărui contract cu gruparea braşoveană a expirat în data de 30 iunie, va avea şi o opţiune de prelungire a înţelegerii cu echipa din Grecia, în cazul în care aceasta îşi va îndeplini obiectivul, promovarea în primul eşalon. De asemenea, pentru împlinirea obiectivului, Dorel Zaharia va primi şi un bonus de 20.000 de euro.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite