ESTE OFICIAL! Blaz Sliskovici a semnat cu FC Braşov!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După negocieri dure, care s-au întins pe parcursul a două zile, bosniacul Blaz Sliskovici, ultima dată la Unirea Alba Iulia, a semnat un contract pe două sezoane cu FC Braşov, înlocuindu-l pe Viorel Moldovan pe banca tehnică a formaţiei de la poalele Tâmpei.

Patronul grupării braşovene, Ioan Neculaie, s-a lăsat greu convins, însă până la urmă a acceptat condiţiile impuse de Sliskovici şi a acceptat să-i ofere acestuia un contract de 120.000 de euro pe sezon. În plus, tehnicianul care a pregătit în perioada 2002 - 2006 naţionala Bosniei va avea propriul staff tehnic, din care, însă, vor face parte şi secunzii Robert Ilyes şi Daniel Isăilă.

Negocierile dintre Blaz Sliskovici şi Ioan Neculaie s-au finalizat aseară târziu, iar în această dimineaţă, antrenorul a plecat împreună cu agentul său spre Bosnia, urmând să se întoarcă în România la începutul săptămânii viitoare, iar luni sau marţi va fi prezentat oficial.

Am bătut palma cu patronul de la FC Braşov, Ioan Neculaie, şi am semnat un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Mă bucur că am făcut acest pas şi sper să mă revanşez faţă de fotbalul românesc, după ce am retrogradat sezonul trecut cu Unirea Alba Iulia.

Obiectivul meu nu va fi sigur salvarea de la retrogradare, întrucât ne propunem să ocupăm un loc în prima parte a clasamentului. Până în momentul plecării în cantonamentul din Slovenia, vrem să întărim lotul cu 3-4 jucători, posibil străini“, a declarat Blaz Sliskovici pentru Adevărul de Seară.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite