FC Braşov vrea să se răzbune pe Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul echipei FC Braşov, Mugurel Buga, le-a promis fanilor, un retur mai bun, motiv pentru care munceşte mult ca să prindă un loc de titular.

„Este concurenţă acerbă în atac, dar acest lucru este benefic pentru echipă, pentru că va creşte valoarea echipei. Trag tare la antrenamente şi sper să-l conving pe antrenor că merit un loc de titular. Ştiu că în ţară nu sunt condiţii pentru pregătire, astfel că ar fi bine să se amâne startul returului. Fotbalul este un spectacol şi nu este normal să jucăm pe terenuri impracticabile. Este cel mai lung cantonament din cariera mea. Cea mai lungă perioadă în care am stat până acum într-un cantonament a fost de două săptămâni. Este greu, dar trebuie să trecem peste acest stagiu. Dacă este nevoie stăm şi două luni în cantonament, dacă ne va prinde bine în campionat. În tur am marcat doar două goluri în campionat, însă am ratat pregătirea de vară şi acest lucru a contat foarte mult. Ştiu că este mult prea puţin, însă acum, cu o pregătire bună, sper să înscriu mai multe goluri", a spus Buga, citat de Mediafax.

Mugurel Buga este de părere că FC Braşov va începe campionatul cu o victiorie în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. „Nu putem spune că avem un complex în meciurile cu Pandurii, chiar dacă ne-au bătut şi în campionat şi ne-au eliminat din Cupa României. Am avut mult ghinion în acele meciuri pe care le-am pierdut pe mâna noastră. Sunt sigur că acum îi batem şi vom avea un start bun de campionat", a mai spus Buga.

FC Braşov va disputa, miercuri, un meci amical în compania formaţiei FC Slovacko.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite