Chipciu a fost convocat la Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei FC Braşov a declarat că este onorat de convocarea la echipa naţională, pentru jocurile amicale cu Belgia şi Grecia.

„Mă bucur foarte tare că selecţionerul m-a convocat, din nou, la echipa naţionala. Dan Apolzan m-a sunat şi mi-a spus să mă prezint luni, la ora 12.00, la Centrul de Fotbal al FRF de la Mogoşoaia. Sunt fericit şi nu voi uita niciodată meciul cu San Marino, atunci când am debutat în tricoul echipei naţionale. Este o onoare pentru mine, pentru că orice jucător visează să joace la echipa naţională. Selecţionerul îmi dă foarte multă încredere prin aceasta convocare şi vreau să confirm aşteptările. Ne aşteaptă două meciuri de pregătire importante, în care vom întâlni echipe puternice. Vreau să joc cât mai bine atât la echipa de club cât şi echipa naţionala şi sper să fiu inclus în lotul cu care vom ataca preliminariile Cupei Mondiale", a declarat Alexandru Chipciu, pentru site-ul oficial al clubului.

România va disputa un amical contra Belgiei, pe Stadion Maurice Dufresne din Liege, în 11 noiembrie, fiind posibilă desfăşurarea unui al doilea meci-test, cu Grecia, în 15 noiembrie, dacă va fi găsit un oraş care să găzduiască întâlnirea.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite