Jose Murcia, FC Braşov: „FC Vaslui ne-a executat din două pase“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul FC Braşov, Jose Murcia, a declarat, duminică, după eşecul cu FC Vaslui, scor 1-2, în etapa a V-a Ligii I, că jucătorii săi au fost binevoitori cu echipa moldoveană, care i-a "executat din două pase".

"Nu trebuia să fim atât de binevoitori cu o echipă precum Vaslui şi nici să ratăm ocaziile avute. Dacă evitam aceste lucruri, puteam discuta altfel despre joc. Din păcate Vaslui ne-a executat din două pase. Nu e momentul să criticăm pe cineva anume să strângem rândurile, să ne unim şi să vedem ce e de făcut. O să lucrez la concentrare, la atitudine, pentru că se poate spune că şi din acest motiv am luat golul doi", a declarat Murcia.

Jucătorul Alex Chipciu a afirmat că echipa braşoveană nu merita mai mult: "Până acum marcam şi câştigam, dar acum golul e egal cu zero pentru că echipa a pierdut. Am făcut un joc foarte slab şi nu cred că azi meritam mai mult. Nu ştim ce s-a întâmplat la golul doi al Vasluiului, nici n-am apucat să mă bucur de golul meu.

Am fost prea euforici, s-a luat golul doi. Ştiam că Vaslui este o echipă bună, care te taxează imediat, dar chiar nu ştim ce s-a întâmplat acolo. Nu cred că se pune problema ca Braşovul să retrogradeze, dar nici nu putem emite pretenţii foarte mari".

El a afirmat că aşteaptă un telefon de la selecţionerul Victor Piţurcă: "Aştept, orice jucător aşteaptă, am dat sunet la telefon, iar dacă va suna, ar fi extraordinar".

Tehnicianul FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că meciul a fost extrem de greu, pe o căldură foarte mare: "Pentru noi s-a încheiat un ciclu de nouă jocuri, am reuşit ce ne-am propus doar în cupele europene nu şi în campionat. Astăzi a fost un joc extrem de greu, pe o căldură foarte mare. Nu trebuie să uităm că venim după un drum obositor.

Am fost nevoiţi să jucăm cu jucători nerefăcuţi complet şi nu ştim cum rezistam dacă nu venea pauza competiţională. Era greu ca Braşovul să pună probleme, pentru că noi ne-am întărit foarte tare în meciurile din cupele europene. Chiar şi aşa, mai avem nevoie de cinci-şase jucători, având în vedere că începe şi Cupa României", a afirmat Hizo.

Formaţia FC Vaslui a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa FC Braşov, într-un meci contând pentru etapa a cincea a Ligii I. Golurile au fost marcate de Chipciu '32 pentru FC Braşov, respectiv Gerlem '33 şi Temwanjera '56.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite