Un bărbat a murit după ce bomba pe care o tăia cu flexul a explodat! UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie puternică a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00, în satul Felmer, comuna Şoarş, lângă Făgăraş.

20.45 - Conform Bună Ziua Făgăraș, bărbatul care a decedat se numea Cornel Butnar și trăia cu fratele și mama, care era paralizată de zece luni. Victima deținea proiectilul de mai bine de un an, însă astăzi s-a hotărât să-l taie și să-l folosească la o căruță.

L-a rugat și pe fratele lui să-l ajute, însă acesta a avut noroc și a scăpat cu viață, pentru că a lipsit de la fața locului chiar în timpul exploziei.

Am auzit ce s-a întâmplat, am auzit explozia şi am venit să văd ce s-a întâmplat. Îl ştiam pe vecin, strângea deseori fier vechi. Am auzit că deţinea proiectilul de mai bine de un an şi l-a dus chiar şi în Făgăraş să îl vândă.

Nu a reuşit şi a crezut că îl poate tăia în două şi apoi să îl valorifice. Ştiu că a apelat şi la ajutorul fratelui său. Însă fratele a supravieţuit pentru că a plecat doar pentru câteva momente de lângă el şi atunci Cornel a sărit în aer
", au spus vecinii victimei, conform bzf.ro.

UPDATE 15.50 - Bărbatul în vârstă de 46 de ani, care a încercat să taie proiectilul cu flexul, a decedat în urma exploziei. „Când echipajul nostru a ajuns la victimă, bărbatul era mort, iar bucăţi din corpul acestuia erau împrăştiate în zona respectivă“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Un bărbat este grav rănit după ce a încercat să taie un proiectil, iar acesta i-a explodat în faţă. „Un echipaj de-al nostru s-a deplasat la faţa locului, dar încă nu ştim în ce stare este bărbatul“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Vom reveni cu amănunte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite