VIDEO„Transalpina 2011“, cea mai aşteptată expediţie auto a verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data de 16 iulie, circa 100 de oameni pasionaţi de automobilism sportiv vor demara proiectul „Transalpina 2011".

Practic, în cadrul acestui proiect care se va întinde pe parcursul unei singure zile, 15 echipaje vor parcurge mai bine de 700 de kilometri, pe şoseaua Transalpina, care se întinde pe 146 de kilometri, iar punctul cel mai înalt atinge 2145 de metri, la Pasul Urdele.

Mai înaltă şi mai frumoasă decât Transfăgărăşanul, Transalpina este catalogată ca drum naţional (DN 67 C), dar nu a fost niciodată asfaltată până în 2009.

Cele 15 echipaje vor pleca în dimineaţa zilei de 16 iulie, din parcarea unui hipermarket din Braşov, iar drumeţia se va opri la 2.000 de metri altitudine, acolo unde se va sta până duminică dimineaţa, zi în care participanţii la expediţie se vor întoarce la Braşov.

La acest eveniment şi-au anunţat prezenţa şi piloţii Alina Bunica şi Valentin Porcisteanu, concurenţi în Campionatul Naţional de Raliuri.

Ne bucurăm că putem lua parte la acest eveniment extraordinar. În acest fel ne dorim să promovăm automobilismul şi partea mai puţin cunoscută a României, şoseaua Transalpina.

Aproape toţi piloţii care iau parte la această expediţie au bloguri şi vom posta tot timpul, timp de 24 de ore, informaţii şi poze de la acest eveniment. Sunt mulţumit fiindcă am şansa să cunosc oameni noi şi abia aştept să particip la această expediţie unică", a declarat Vali Porcisteanu. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite