Braşov: Mondialul se vede la terasă pe videoproiectoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronii localurilor au pregătit oferte de nerefuzat pentru microbiştii care doresc să vadă meciurile în aer liber, la terasele braşovene.

Pe terasa restaurantului Calypso a fost pregătit un video proiector de 1,80 metri înălţime şi 2,20 metri lăţime, urmând să existe şi o tombolă cu premii pentru cei care vor ghici scorurile meciurilor. Braşovenii vor fi recompensaţi cu lăzi de bere, mingi de fotbal sau tricouri.

În timpul partidelor va exista un meniu special cu zece mici şi o bere, care va costa 15 lei. Terasa are o capacitate de 300 de locuri. Berea la halbă costă 3 lei, iar cea la sticlă 5 lei.

Vom pregăti lăutari şi DJ-i cu animatoare care vor dansa toată noaptea, după meciuri. Vom face grătare în aer liber şi vom servi mâncare tradiţională românească", a declarat Sorin Florea, patronul restaurantului Calypso.

Pariuri în tip real

La Arena 77, locaţie situată în spatele clădirii International Trade Center microbiştii pot urmări meciurile pe plasmele amplasate pe terase.

Aici, braşovenii pot paria în timp real pe echipele de la Cupa Mondială, iar dacă vor ghici rezultatele sau marcatorii vor câştiga mingi de fotbal, tricouri, fluiere sau alte produse sportive.

Microbiştii pot urmări Campionatul Mondial de Fotbal şi la terasa „Seven Club" de pe strada Brânduşelor. Organizatorii au pregătit oferte variate, preţurile la produse, în special băuturi, fiind la promoţie.

Astfel, o halbă de bere ajunge la 2,5 lei, iar la sticlă berea costă 3 lei. Totodată, pe terase se pot servi mititei la 2,5 lei bucata, fleică şi alte produse din carne de porc.

 „Un producător de bere şi unul de băuturi răcoritoare vor organiza tombole cu premii în ton cu acest eveniment. Totodată, vom extinde programul de lucru cu publicul, în sensul că vom închide terasa abia după ce va pleca ultimul client.

În incinta restaurantului, clienţii noştri pot urmări, la răcoare, meciurile care vor avea loc la orele amiezii, iar seara microbiştii pot viziona partidele pe terasă", a declarat Constantin Răican, patronul restaurantului „Seven Club".

Regalul fotbalistic începe mâine

Campionatul Mondial de Fotbal va debuta la ora 17.00, cu partida dintre Africa de Sud şi Mexic. La evenimentul organizat, în premieră, pe „continentul negru" vor participa 32 de echipe, iar printre favorite se numără Spania, Argentina, Anglia sau Brazilia.

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite