„Matinalii“ de la Europa FM, la o cafea cu braşovenii VEZI FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Realizatorii emisiunii matinale „Deşteptarea", de la Europa FM, Bogdan Miu şi Monica Anghel, s-au aflat la Braşov, în această dimineaţă, alături de Mihai Sturzu, de la HI-Q.

Bogdan Miu şi Monica Anghel au stat mai bine de patru ore într-o cafenea din centrul oraşului de sub Tâmpa şi au băut o cafea alături de braşovenii din restaurantul respectiv.

La finalul matinalului, cei doi realizatori de la Europa FM au dat autografe şi s-au pozat cu fanii. Invitatul special al dimineţii a fost Mihai Sturzu, componentul trupei HI-Q.

Moderatorii emisiunii „Deşteptarea“ au organizat, în direct, un concurs de interpretare vocală, iar braşovenii au fost recompensaţi pentru prestaţia lor.  

image

Ne-am simţit foarte bine la Braşov, este întotdeauna o plăcere să venim aici. Cu acest prilej vrem să-i salutăm cu drag pe cititorii Adevărul de Seară", a fost mesajul „matinalilor" de la Europa FM.

Braşovul este un oraş care mi-a intrat la suflet, mai ales după experienţa plăcută de la «Cerbul de Aur». Tot timpul m-am simţit extraordinar aici şi am fost mereu plăcut surprinsă de căldura cu care m-au primit braşovenii.

image

Dacă vremea era frumoasă, l-aş fi adus la Braşov şi pe băieţelul meu. Le transmit braşovenilor şi ascultătorilor de la Europa FM să ne primească aici cu aceeaşi căldură, tot timpul", a declarat Monica Anghel.

M-am simţit extraordinar la Braşov, a fost chiar o experienţă plăcută. Îmi place oraşul şi am rămas plăcut surprins de atmosfera de la Braşov.

image

Mă bucur că oamenii s-au învoit de la muncă pentru câteva ore, doar ca să fie alături de noi. Le transmit braşovenilor să rămână cei mai vestici sudici din România", a spus Bogdan Miu.

La rândul lui, Mihai de la HI-Q a precizat: „Acasă e întotdeauna foarte bine şi mă bucur că m-am reîntâlnit cu braşovenii mei. Nu este un moment chiar atât de important pentru mine, fiindcă în fiecare săptămână vin la Braşov.

image

M-a surprins plăcut faptul că a venit multă lume, la o oră destul de matinală. Eu sunt un fan Europa FM şi ascult tot timpul acest post de radio, atunci când sunt pe drum".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite