Braşov: Magazin de vise, la doi paşi de şcoală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magazinul care a intrat în vizorul autorităţilor este siuat pe Bulevardul Iuliu Maniu, foarte aproape de Şcoala Generală nr. 5.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (CJPC) Braşov a intrat în alertă după ce a constatat că lângă Şcoala Generală nr.5, a fost deschis un magazin, care comercializează plante etnobotanice. „Nu este posibil ca lângă o şcoală să funcţioneze un astfel de magazin. Cel mai probabil vom merge în control acolo, săptămâna aceasta. Sub pretextul că vând produse destinate aromoterapiei, aceste magazine comercializează, de fapt, plante etnobotanice. Elevii trebuie să ştie că nu au ce căuta acolo, trebuie să le evite pe cât posibil şi să nu încerce astfel de produse, nici măcar din curiozitate", atrage atenţia şeful CJPC Braşov, Ionuţ Spătaru.

Magazinele de vise, verificate

Comisarii Protecţiei Comsumatorului şi poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov au verificat până acum toate magazinele despre care existau indicii că ar fi comercializat plante etnobotanice. Unul dintre magazinele controlate a fost închis, iar altuia i s-a suspendat activitatea pe o perioadă de şase luni. „Toate magazinele au fost verificate de două-trei ori, iar unul dintre ele a fost închis defintiv fiindcă, în urma analizelor de laborator, în compoziţia unuia dintre produse s-a găsit o substanţă interzisă de lege. În total, am aplicat amenzi de 200.000 de lei", a spus Ionuţ Spătaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite