Două magazine de vise, închise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Produse etnobotanice
Produse etnobotanice

Două magazine care comercializau produse etnobotanice au fost închise de comisarii de la Protecţia Consumatorului.

Unul dintre ele, care se află pe strada Lungă a fost închis definitiv, după ce în urma unui control, desfăşurat împreună cu lucrătorii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate, a fost descoperit un produs ce conţinea o substanţă interzisă prin lege. „Substanţa se numeşte fluoro metcatinonă şi face parte din gama drogurilor de mare risc. Aceasta se afla într-un praf alb care se vindea sub forma unui produs destinat aromo-terapiei, sub denumirea de Special Key", spune Ionel Spătaru (foto), şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Braşov.  

Analizele au fost făcute în Laboratorul Central de Analiză şi Profil al Drogurilor. Patronul magazinului s-a ales cu dosar penal şi este cercetat acum pentru trafic de droguri de mare risc şi poate sta după gratii până la 15 de ani.

Cel de-al doilea magazin închis de comisarii de la Protecţiei Consumatorului se află pe strada Plevnei. „Pe acesta l-am închis pe o perioadă de şase luni, după ce, în mai puţin de o jumătate de an, am descoperit trei încălcări ale legii", mai spune Ionel Spătaru.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite