Procurorul Marius Iacob: „În fiecare zi mă gândesc la Elodia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Într-un interviu acordat pentru Evenimentul Zilei, procurorul Marius Iacob declară că nu şi-a luat concediu de cinci ani, iar de aproape patru ani este pe urmele avocatei din Braşov, Elodia Ghinescu.

De trei ani şi jumătate „visează" o singură femeie: pe Elodia. E Marius Iacob, procurorul-şef al Secţiei Urmărire Penală, Criminalistică de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Obiectul muncii sale sunt criminalii, teroriştii sau marii bandiţi. Când intri la el în birou, te aştepţi să vezi poze cu oameni fioroşi, cu figuri lombroziene, de ucigaşi în serie.

 Când colo, în spatele biroului, de pe o măsuţă şi de pe seiful dintr-un colţ „te privesc" îmbufnate şi curioase peste 60 de bufniţe. Sunt din lemn, sticlă, diverse metale, pluş sau felurite roci.

Alte două colecţii sunt ordonate pe rafturile bibliotecii: una e de maşinuţe, alta de diverse plachete. Lângă fereastra ce dă spre Casa Poporului, un acvariu cu peştişori jucăuşi şi un căluţ de lemn. Dar cea mai impresionantă e colecţia de dosare, remarcă Evenimentul Zilei

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite